Lessen/Trainingen

CollageLessTrai

Samen gaan we kijken wat voor jou de beste training is, en waar jij je het beste bij voelt. Dat kan in het ene geval een (eventueel tijdelijke) 1op1 training zijn, maar misschien voel jij je wel beter gesteund als je traint in een groep gelijkgestemden. 

*Personal Training

Tijdens een personal training werk je samen met je trainer 1op1 aan je conditie. Afgestemd op jóuw mogelijkheden en wensen doe je je oefeningen in onze studio, maar zeker zo vaak ook in de vrije natuur in het Stadspark en langs het strand aan rivier De Waal. In Amsterdam worden de trainingen voornamelijk in het Vondelpark gegeven.


*BootCampDance

Onze damesgroep traint op woensdag- en donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in onze eigen zaal, (ingang Poorterij) maar bij geschikt weer deinzen ze er ook niet voor terug om gezamenlijk te gaan trainen in het achter de Poorterij gelegen Stadsplantsoen.

*BootCamp

Onze heren doen hun work-out op zaterdagochtend om 08.00 uur, en ook zij gaan bij geschikt weer naar buiten.

*Kids & Jongeren

De groepslessen zijn, oplopend in leeftijd, op woensdag- en donderdagmiddag om:      *15.30-16.30 uur, *16.30-17.30 uur en *17.30-18.30 uur.

*Kinderfeestjes

BootCampDance is natuurlijk ook leuk voor kinderfeestjes, want wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes te dansen en te sporten ter ere van je verjaardag.


06 10 473 789

email-icon-vector-9iR4L8xie

marsha@bootcampdance.nl

Facebook-Icon

facebook.com/BootCampDance

Linkedin.com/Marsha van Oss


Disclaimer                     © Hans van Oss 2015